Ingen reaksjon – få fart på sexlivet

Ingen reaksjon – få fart på sexlivet

Dersom man ikke har lyst på sex, så kan det være flere grunner til det. Er det verken at man har mistet interessen, ikke er syk eller er utro, så kan det være at man må bruke andre metoder for å komme i gang. De stundene hvor dere faktisk ligger med hverandre gir dere så mye ekstra at det er synd å miste det.

Forbigående fase

Det kan hende det er en forbigående fase, og at lysten plutselig kommer tilbake. I mellomtiden kan man pirre med forskjellige ting. Kanskje de kan hjelpe til å løfte ereksjonen eller vekke de seksuelle følelsene fra dvalen.

Vibrator med orgasmegaranti

Er man sikker på at man vil feile med orgasmen, så kan sex virke nytteløst. Men med en klitorisvibrator vil man nesten være garantert nytelse. Den vil stimulere alle kriker og kroker av klitorisen og man kommer før man vet ordet av det. Dirr med omhu, det vil gjøre deg godt.

Glidemiddel med jordbærsmak

Denne kremen er god å ha for dem som liker slikk og sug. I en deilig sekstini-stilling kommer man til for å gi hverandre velbehag. Med glidemiddel med jordbærsmak blir det som perler på en snor, og det eneste som mangler er vaniljesaus. Stryk den forsiktig inn til å starte med og kjenn at følelsene stiger i deg.

Sexy kostyme

Det er ikke noe mer kjedelig enn truse og sports-bh. Til og med uten en tråd er det kjedelig. Lysten vekkes overhodet ikke. Det mangler noe i senga. Kanskje kan man ikle seg roller som streng politioffiser eller yndig prinsesse. Kanskje er det han som vil underkues og holdes i sjakk, mens du trer hæl-spissen ned i sideflesket hans? Rollene velger dere selv, la fantasien utforskes med en katalog full av sexy plagg som nesten ikke skjuler noen ting.