JK Rowling må kanskje ta opp lån dersom forbruket fortsetter

Forfatteren bak Harry Potter bøkene har skrumpet formuen sin til godt under en milliard nå i følge Forbes. De analyserer alle rikes formue og rangerer dem etter hvor mye de er verdt. JK Rowling har tjent mye på Harry Potter bøkene som er oversatt til mange språk og vil snart lanseres på e-bøker også.

Hun er en gavmild forfatter som har brukt mye av formuen sin til veldedige organisasjoner, blant annet til å ha fadderbarn. Det koster å være gavmild og gi bort penger, men hun lider ingen nød enda, ikke barna hun er fadder til heller på Plan. Skulle derimot Harry Potter feberen ta slutt og publikummet for bøkene og filmene bli borte så vil det derfor bli stor sannsynlighet for at hun vil komme til et punkt der formuen er gitt bort. Det er nok mange som setter pris på det veldedige arbeidet og det er ingen tvil om at det kommer til god nytte å gi bort penger til fadderordninger.

JK Rowling har en forkjærlighet for mystikk og spionasje. Kanskje hun kommer til å lage flere bestselgende bokserier i en annen sjanger enn Potter. Spionsjangeren er en sjanger hun ville kunne gjøre det godt i. Hemmeligheter og skjult virksomhet ligger lett for henne. Her kan hun få inspirasjon til hvordan hun skal la agentene etterforske i skjul og filme og ta bilder av mystiske lovligheter og ulovligheter. Får bare håpe at hun fortsetter med ungdomsbøker.

Skulle det være at formuen er gitt helt bort så må hun nok ta opp lån som alle oss andre. Lån til bil, bolig, båt og forbruk. Forbrukslån er jo veldig populært blitt blant de som ønsker å leve litt i nuet. Som er et lån uten noe spesifikt formål, men er penger som vil bli satt inn på din konto.

Men det vil nok ikke bli like mye som hun har gitt bort av sin formue. Siden det totale beløpet er på over 900 millioner kroner.  Et typisk lån til forbruk ligger på mellom 50 og 350 tusen kroner, så det er nok ikke så lenge hun ville overlevd på det.

Leave a Reply