Lån til hundebur

Dette er bare et av eksemplene på hva et lån uten sikkerhet kan brukes til. Men kanskje er det akkurat et hundebur du kunne ha bruk for akkurat nå, til den langturen du har planlagt med hunden på slep. Samtidig som lønnskontoen er tom.

Et lån uten sikkerhet kan tas opp også til mindre beløp. Et hundebur koster nemlig ikke all verden. Les videre om hvorfor du trenger et hundebur og hvordan du går fram når du vil låne uten sikkerhet for å få det levert, uten unødig opphold.

Et hundebur til trivsel og glede

Hunden har krav på komfort. Akkurat som eieren. Kanskje elsker den også å kjøre bil. Og du vil veldig gjerne ha den med.

Det er da du må se deg rundt etter et hundebur. De selges rimelige på for eksempel Billige-hundebur.com. Der er det også et stort utvalg av forskjellige størrelser som er tilpasset ulike bilmodeller.

Derfor må du først måle opp størrelsen. Hvor stor hund har du og hvor stor plass trenger den? Du kan heller ikke ha større bur enn det er plass til i bilen. Mange av burene er spesielt tilpasset en konkret modell, og du kan søke om det aktuelle bilmerket ditt befinner seg blant disse. Hvis ikke kan det være en tilsvarende modell eller type med et bur som kan passe.

Betal i kassen

Der får du et lite problem hvis du er blakk, eller ikke likvid for øyeblikket som det også heter. 

Nå er ikke et hundebur det helt store økonomiske løftet, hvis du ellers ikke har en overforgjeldet økonomi. En enkel kreditt bør løse dette problemet. Et alternativ er å ta opp et smålån uten sikkerhet. 

At det gis uten sikkerhet, eller som forbrukslån, betyr at du slipper masse papirarbeid med pantedokumenter, takseringer og liknende som når du vil stille boligen som sikkerhet.

Du betaler det bare tilbake så fort som mulig, og du er et hundebur rikere.

Lån til både hund og hundebur

Har du hundebur men mangler hund? En hund kan kanskje koste litt mer enn buret, men fortsatt godt innenfor et låneopptak for en person med vanlig grei økonomi.

Men høyst sannsynlig trenger du begge deler. En hund koster gjerne litt mer enn bare hunden. Den skal ha et godt og tilrettelagt liv med tilhørende utstyr.

Og ikke minst blir det en ekstra å ha i kosten noen år framover. Men det har du sikkert tatt høyden for.