Lån uten sikkerhet til fritidsbåt

Allerede nå vil du se utover havet og i fjordene at de første båtentusiastene setter ut i f.eks. slike fritidsbåter. De tradisjonelle båtene blir gjerne gjort klare til vannet frem mot mai måned, gjerne før 17. mai i hvert fall. Du sitter kanskje selv med en drøm om å bli med på årets båtsesong.

Da kan det være lurt å finne ut hvilken fritidsbåt du trenger. Er det en for rolige turer med vennegjengen og familie, eller en som er morsom å kjøre og får deg fort frem. Skal det være plass til mye utstyr til overnatting eller dykking? Det er mange valg å ta.

Når du har valgt ut båt, kan det være at den blir litt dyr her og nå. Båtplass og depositum til denne skal også på plass og det koster fort litt de mest populære stedene, derfor velger mange å ha båten på henger og heller ta den opp og ned av vannet ved hver tur.

For å finansiere båten kan du ta et lån uten sikkerhet. Et slikt forbrukslån vil kunne dekke de fleste båtkjøp da slike lån er på mellom 50.000 og 350.000 kroner i størrelse. Den månedlige summen som må betales varierer litt i forhold til lengde og nedbetalingstid, men du finner nok noe som kan passe i ditt budsjett. Lån uten sikkerhet er som navnet tilsier et lån som det ikke må stilles sikkerhet for, men du kan gjøre lurt i å kontakte de du skal låne hos og spørre om det er mulig å stille sikkerhet i båten, på den måten vil du kunne få en bedre rente.

Ønsker deg lykke til med båtlivet denne sesongen!

Leave a Reply