Lån uten sikkerhet

Lån uten sikkerhet er lett og bekvemt.

Det er faktisk ikke noe problem for de fleste å ta et lån på lanogforsikring.com uten å stille sikkerhet i huset, bilen eller sommerhuset.

Sist i måneden eller i ukene opp til julaften er det ikke unormalt at kontoen snart er tømt og man har bruk for et lån som kan dekke kostnadene ut måneden eller året. Denne situasjonen kjenner de fleste, men det er derimot de færreste som vet at man enkelt og greit kan ta et lån uten sikkerhet.

De aller fleste låneleverandørene har nemlig utlånsprodukter hvor man ikke behøver å stille noen form for sikkerhet – og de trenger ikke nødvendigvis koste en formue. Når man velger å ta et lån uten sikkerhet sparer man nemlig kostnadene til stempel- og tinglysningsavgift og den er den samme om det dreier seg om 3000 eller 300.000 kroner.

Lån uten problemer

Lån uten pant er typisk også raske å få idet man ikke skal ha godkjent for eksempel huset som gyldig sikkerhet. Derfor kan man ta et raskt  internet- eller forbrukslån slik at man rekker å kjøpe drømmefjernsynet mens det er på tilbud.

Man skal imidlertid sette seg grundig inn i vilkårene før man skriver under. Det er nemlig stor konkurranse på området og derfor er det store penger å spare ved å se seg grundig for i alle avkroker av markedet. Generelt er det en god idé å se seg for når man låner penger, da man dermed sikrer seg det best mulige lån.

Derfor er det en god idé å følge disse gode rådene, når du skal finne det helt riktige lånet uten sikkerhet:

– Sjekk nøye effektiv rente som betegner lånets årlige kostnader i prosent.
– Gjør deg tanker om beløpets størrelse og løpetiden for lånet. Et lite beløp med en kort løpetid er typisk den dyreste løsningen hvis man tar hensyn til rentekostnader og gebyrer.
– Det er ikke alle firmaer som godkjenner låntagere som har betalingsanmerkninger. Det kan med andre ord være vanskelig å låne større beløp hvis du står registrert som en dårlig betaler.
– Sjekk størrelsen på alle gebyrer, heriblant etableringsgebyrer.

Essensen av dette her er at det kan aldri vil lønne seg å låne med hodet under armen. Med en lilten smule aktpågivenhet og sunt fornuft kan du faktisk lett få et billig lån uten sikkerhet slik at du kan kjøpe det du mangler.

Leave a Reply