Mangler du penger? Lån uten sikkerhet er løsningen!

Få flere tilbud for lån uten sikkerhet.

Selv om lån uten sikkerhet er lett og raskt til rådighet bør du søke flere tilbud før du bestemmer deg. Du kan faktisk spare en masse penger ved å undersøke alle tilbud fordi renter varierer, det gjør også tilbakebetalingsperioden. Det kan også være en god idé å ringe til flere av firmaene for å be om deres mening, mange långivere har dyktige rådgiver, som er mer enn villige til å hjelpe deg.

Lånesøkere med en god kreditthistorie er som regel foretrukket som kunde i banker og finansieringsselskap fordi risikofaktoren er litt mindre i forhold til at lånerenter stiger med historie om mislighold av gjeld. Renter kan også variere for disse to gruppene. Merk at du er attraktiv selv om du har betalingsmisligholdelse, fremdeles er stort sett alle leverandører villige til å tilby lån. Det er normalt bare i tilfelle av mange inkassosaker i lang tid søknaden om lån uten sikkerhet avvises.

Husk også at tilbakebetalingen som tilbys, avhenger av din økonomiske situasjon og bakgrunn.

Alle store lån krever normalt sikkerhet for finansieringen, det er når lånene er litt mindre at lånet uten sikkerhet er den mest vanlige. Sikkerhet for lånet skjer ved at banken eller finansieringsselskapet ønsker kausjon eller pant. Kausjon er en person som går med på å garantere lånebeløpet hvis låntager ikke betaler lånet tilbake.